Hoe de Tocht om de Noord in de prullenbak verdween

4 oktober , 2007 at 17:55 1 reactie

Mijn vermoeden lijkt aardig te zijn uitgekomen, helaas. Bijna een maand terug, schreef ik over de samenwerking tussen de Hanzehogeschool en de organisatie van de Tocht om de Noord. Wij, studenten Facility Management, hebben voor ieder dorp dat opgenomen is in de route van de Tocht om de Noord een draaiboek en een achtergrond verhaal geschreven. Het nut van de draaiboeken mag duidelijk zijn. Voor de verhalen was bedacht dat deze informatie te lezen viel op het moment dat men de route-pagina van de site bekeek. Daarnaast zouden de verhalen (geschreven met een cultuur-historische achtergrond) verschijnen op de site Het verhaal van Groningen.

Aankomend weekend gaat de wandelroute plaatsvinden, maar van bovenstaande ideeën is op beide sites niets terug te vinden. Mijn vermoeden dat het plan in de prullenbak zou verdwijnen, zoals ik aan het einde van dat bericht schreef, lijkt aardig te zijn uitgekomen.

Het was leuk om aan een evenement mee te werken wat echt gaat plaatsvinden. Een kleine teleurstelling is het dan wel als je niets van je werk terug kunt vinden. Ben benieuwd welke reactie er via de mail gaat komen, of zal die (on)gelezen ook direct in het virtuele vuilnisbakje verwijnen?

Ondanks dit hoop ik dat de wandelaars het aankomend weekend droog houden en veel plezier beleven aan de bedachte activiteiten en bezienswaardigheden die zij tijdens hun wandeling tegen komen.

Entry filed under: School. Tags: , , , , .

Kunst in schuilkelders door H.P. Baard En de keuze is gevallen op…

1 reactie Add your own

 • 1. Peter Velthuis  |  9 oktober , 2007 om 13:45

  Beste student(en),
  Ik vind het jammer dat er onmiddelijk de conclusie wordt getrokken dat er van onwil sprake is. Uiteraard hebben we de verhalen voorgelegd ter redactie en correctie aan de organisatie achter het Verhaal van Groningen. Helaas vond men dat er binnen de verhalen (te) veel geredigeerd en gecorrigeerd moest worden, bovendien hadden niet alle studenten zich gehouden aan het format dat was gesteld. Hiernaast hebben (heel) veel groepen de verhalen van internet geplukt en daarmee blijft er weinig aan authenciteit over. We hebben als organisatie toen maar besloten om via een link op de routekaart (zie http://www.tochtomdenoord.nl, route) bezoekers de mogelijkheid te bieden rechtstreeks naar de website van de dorpen te gaan. We dachten hiermee recht te doen aan het (internet) materiaal dat jullie hebben aangeleverd en de wensen van de bezoekers.

  Verder hebben we uiteraard veel aandacht besteed aan het werk dat jullie hebben ingeleverd. Hierbij is vaak een dank uitgesproken richting de dorpsbelangen, maar ook richting de Hanzehogeschool. Je hoeft maar één flyer open te slaan, of de website te bekijken (bij organisatie) en de Hanzehofgeschool wordt prominent genoemd.
  mvg,

  Peter Velthuis

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorieën

Feeds

TellerT


%d bloggers liken dit: