Orange snelheidsverhoging: theoretisch wel, in de praktijk niet

21 december , 2007 at 18:35 Plaats een reactie

Zoals het er nu voor staat blijkt uit reacties op de fora hier, hier en hier in de comments dat er bij een aantal mensen sprake is van een theoretische verhoging. Dit wil zoveel zeggen als dat het modem wel de waarden aangeeft van de snelheidsverhoging, maar in de praktijk uit snelheidstesten blijkt dat er nog niets is veranderd.

Zelf heb ik nog geen mail mogen ontvangen met daarin de datum waarop de snelheidsverhoging zou gaan plaats vinden. Ondertussen zijn een brief en fax gestuurd waarin Orange de tijd krijgt om het voor de jaarwisseling geregeld te hebben. Mocht dit niet het geval zijn dan staat er genoemd dat ik ze in gebreke stel en verzoek tot ontbinding van het contract.

Op de helpdeskpagina is ondertussen het volgende te lezen:

Aankondigingen van Orange:
2007-12-19 15:09:36 – onderhoudswerkzaamheden ADSL-netwerk

Van 20 t/m 25 december 2007 vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan ons netwerk. U kunt in deze periode problemen ondervinden met uw ADSL (& Telefonie) verbinding. Om de verbinding in dat geval te herstellen haalt u de stroomstekker van de modem uit het stopcontact en doet deze er weer in. Natuurlijk proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Wij bieden u onze excuses aan voor eventueel ongemak dat u desondanks ervaart.

Bij de helpdesk ‘klagen’ over het niet succesvol zijn van de doorvoering heeft geen zijn aangezien je dan weer wordt opgescheept met standaard testen of antwoorden. Dat geld kun je je dus beter besparen.

Ben benieuwd of ze het gaat lukken voor de jaarwisseling. Mochten er lezers zijn die en de snelheidsverhoging in het modem hebben staan en ook DAADWERKELIJK een hogere snelheid genieten, dan hoor ik dat graag in de comments!

Entry filed under: Orange. Tags: , , , , , .

Orange snelheidsverhoging: Eerste mail verzonden Contract Orange ontbonden, welkom Telfort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorieën

Feeds

TellerT


%d bloggers liken dit: